Vi erbjuder ett urval av tjänster för att på bästa möjliga sätt möta era behov.

LEVERANSSERVICE

Skövde kontorscenter bilar för leverans av kontorsvaror och förbrukningsartiklar

Snabbt och utan krångel

Kontorsvaror är förbrukningsartiklar som ständigt måste fyllas på. Därför tar vi själva hand om de dagliga transporterna med våra egna bilar. Våra chaufförer fraktar inte bara varor, utan kan lösa en del frågor på plats som eventuella returer med mera.
Vi tycker att detta är en viktig länk mellan oss och
dig som kund. Du får en personlig kontakt från
beställning till leverans och dina varor levererade på 
rätt plats vid rätt tillfälle.

TILLGÄNGLIGHET

Butik & webbshop

Välkommen till vår välsorterade butik i Skövde för både företag och privatpersoner. Som fackhandel är vår personal utbildad på våra produkter och kan därför hjälpa dig att välja de produkter som passar bäst för dig och din verksamhet.  Vår webbutik är alltid öppen!

Kassan på Skövde kontorscenter butik
Skövde Kontorscenter skåpservice hos en kund

FÖRRÅD

Skåpservice

Slipp sista minuten- beställningar under stress och få ett välskött och fungerande förråd för ert kontorsmaterial med skåpservice från Skövde Kontorcenter. Vi hjälper er med påfyllning efter era specifika behov, såväl kaffet i fikarummet som städ- och hygienartiklar samt kontorsmateriel.
 

REPARATIONER

Felsökning, display & batteribyten, glas & touchpanelsbyten. Vi erbjuder reservdelsbyten på samtliga märken av mobil och surfplattor. Uppdatering både av hård- och mjukvara på datorer. Virusrensning och installation samt försäljning av mjukvara. Skräddarsydda datorpaket efter dina krav och önskemål.

Fixit i Skövde mobilreparationer och it service.